hoveniersacademie info hoveniersacademie mail hoveniersacademie pdf hoveniersacademie workshops hoveniersacademie workshop hoveniersacademie workshop

Conno Moree

Woont en werkt vanuit Piershil, waar hij samen met zijn echtgenote inmiddels al 30 jaar Hoveniersbedrijf en Ontwerpbureau Moree runt. Met zijn medewerkers verzorgt het bedrijf het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van particuliere en kleinzakelijke tuinen. Conno beschikt eveneens over 15 jaar ervaring als docent Aanleg en Onderhoud.

Naast het ontwerpen en zijn groene vakmanschap heeft Conno een bijzondere passie voor hout in een groene omgeving waarbij vormgeving centraal staat. Met veel geduld, aandacht en liefde ontwerpt en maakt hij houten meubels, tuinhuizen, pergola’s en nog veel meer moois. Conno verzorgt vanaf januari 2014 de praktijkworkshop Houtconstructies waarin de toepassing van onder meer hout centraal staat. Van ontwerp, constructie tot het bouwen en onderhouden van houten en composiet schuttingen, vlonders, pergola’s en tuinhuizen.

www.moree-groen.nl